Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu

Belgegeçer : 0 226 811 51 76
WEB http://orgselrisdemo.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mahallesi Kültür Sokak No6 YALOVA
VİZYON : VİZYONUMUZ Vizyon ; ne olmak istediğimizdir. Vizyon ; ideallerimiz hatta ulaşacağımızı kimsenin asla düşünemediği hayallerimizdir. Vizyon; yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Biz istiyoruz ki ; İnsan haklarını saygılı, insanlığın ortak mirasını koruyan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimin bütün kurum kuramlarına inanan, duyduğunu ve gördüğünü analiz eden ve doğruya ulaşa bilmek için çalışan, birikimlerini gelecek kuşaklara bıraka bilen, hayatın her alnında öğrenen, öğreten ve ürete bilen, ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilecek bireyler yetiştirmek için okulumuz araç- gereç, donalım ve eğitim / öğretim açısından Yalova ilinin en verimli, en huzurlu ve en kaliteli okulu olsun. Biz İstiyoruz ki; Kalite en önemli standardımız olsun.
MİSYON : MİSYONUMUZ Misyon bir okulun neden varız? Sorusunu cevaplandıran ifadedir. Biz Org. Selahattin Risalet DEMİRCİOĞLU İlköğretim Okulu çalışanları,öğrenci ve velileri; 1- Bilgi birikimini geleceğe aktarmak için varız. 2- Çevremizin kültürel dokusu içinde yer alabilmek için varız. 3- Demokratik hayatı benimsemiş mutlu bireyler yetiştirmek için varız. 4- Sosyal bireyler yetiştirmek için varız. 5- Ayırım gözetmeksizin herkesi eğitmek için varız. 6- Öğrencilerin ilgi ve istidatları doğrultusunda onlara eğitim verebilmek için varız. 7- Kariyer gelişimlerinin farkında olan bireyler yetiştirmek için varız. 8- Kalıcı ve istendik davranış değişikliği yaratma sürecini yeniliklerle canlı tutmak için varız. 9- Ulusal birlik ve beraberlik bilinci gelişmiş bireyler yetiştirmek için varız. 10- Öğrendiklerini hayata geçiren bireyler için varız. 11- Kendine güvenen ve bu güveni yaşamın her alanına geçire bilen öğrenciler yetiştirebilmek için varız.
BAŞARILAR : Güncellenecek
Rehber Öğretmen : 2